detsannasverige

Sverige

Gästbok

Skriv i gästboken

(svara med bokstäver - används för att motverka spam)


* Obligatorisk uppgift

Inlägg

Namn:
Jonas
Kommentar:
Om folkhemmet är i fritt fall, när skulle ni då säga att den processen började ?
00:11 3/7 - 2017
Namn:
detsannasverige
Kommentar:
Vi finns nu också på Facebook - detsannasverige.com - och Instagram - @detsannasverige.

Arbetet med den nya hemsidan fortskrider enligt plan.

/Magnus och Jesper
16:43 28/1 - 2017
Namn:
Roger Flores
Kommentar:
Vilken rolig hemsida! Tack för den!
23:31 27/10 - 2016
Namn:
Adolf h
Kommentar:
Hallsberg , är nog den tristades jävla håla på denna jord.
04:40 27/10 - 2016
Namn:
Adolf H
Kommentar:
Malmö, sveriges sämsta jälva rövhål.
04:39 27/10 - 2016
Namn:
detsannasverige
Kommentar:
Vi beklagar den låga aktiviteten på sidan. Den är under ombyggnad. Nylansering i början av nästa år, lagom till tioårsjubileet. Tack för alla besök trots senaste årets fåtaliga uppdateringar.

/Magnus och Jesper
18:03 24/10 - 2016
Namn:
Mats
Kommentar:
Vilka oerhört omogna, gnälliga och bittra kommentarer... Starta en egen sida med det syfte ni själva önskar istället! Heja Magnus och Jesper!
06:13 22/6 - 2016
Namn:
Peter.
Kommentar:
Härlig sida! Just så här förfallet är Sverige. Många lever i villfarelsen att vi lever i ett rent och modernt land. Låt mig säga så här: Sjuttiotalet är över! Det var mycket länge sedan Sverige var ett modernt land. Jag reser mycket, har till dags dato varit i 32 länder över hela världen och alla dessa länder har en modernare arkitektur, breda fina motorvägar och en fungerande infrastruktur. Det här landet har gjort sitt. Det är över sedan länge.
05:20 12/4 - 2016
Namn:
Smålandsstena boare
Kommentar:
Kära älskade SMÅLANDSSTENAR!!! :)

/en ungdom
14:40 2/3 - 2016
Namn:
Inga-Britt Steby
Kommentar:
Skelleftehamn är ingen stad och har aldrig varit. Det är en gammal bruksort där bl.a Rönnskär dominerat. Verkar inte som ni är helt klara över vilka städer vi har i landet.
16:36 10/9 - 2015
Namn:
Thomas
Kommentar:
Otroligt tramsig sida. Fota en lastkaj och påstå att den skulle vara representativ för ett samhälles utseende? Så jävla dumt att man baxnar. Och i ingressen påstå att syftet skulle vara att visa för Stockholmarna/Makten att Sverige inte är lika vackert och välskött som Stockholm? Ursäkta, ni behöver bara gå ut och fotografera plattan/slussen/sidogatorna till Drottninggatan för att hitta en stad där stadsarkitekten måste ha sovit på jobbet. Sverige i stort är fult för att man på 60-70 talet bestämde sig för att riva allt istället för att renovera (och därefter tillåta att byggherrarna valde vilka färger/former/material som helst till de ersättande byggnaderna). Det finns en hel del skitfula samhällen i Sverige men de flesta bor kvar där för runt hörnet finns fantastisk natur och/eller ett levande socialt samhälle. Man flyttar knappast från en by för att ICA har en ful lastkaj och det är inte heller ett mått på samhällets förfall.
12:43 10/9 - 2015
Namn:
Ewa
Kommentar:
Måste nog säga att ni bör uppdatera er lite. Ni använder bilder som är hur gamla som helst och det gör att grejen med det här blir ganska löjlig. Tierp är ingen stad för det första. Fula byggnader hittar man ju i varje stad eller på varje ort om man letar. Det är ungefär som att gå ut med orten där folk klär sig fulast och basera detta på bilder från 70-talet...Den dagen "det sanna Sverige" baserar sin lista på aktuella bilder då först kan jag tycka att det är lite kul...
06:47 10/9 - 2015
Namn:
Jimmy
Kommentar:
Inte 1 enda bild från Sundsvall, bevisar att ni verkligen inte sett Sveriges skithål nummer 1 :) Kolla upp det, ta lite kort (väldigt enkelt för er där) och stämpla sidans okrönte rövskåra!
03:41 10/9 - 2015
Namn:
Mr öX
Kommentar:
HAHAHAHAHA! Skulle Kopparberg vara en stad? Sicken inkompetens från Er! Dags att sätta sig i skolbänken och lära sig vad en by är för något, medans jag skrattar. Själv tycker jag Solna är en ful STAD, stad är ett samhälle med stadsprivilegier. Läs på gör om gör rätt! Gruvstad, finns det ordet i SAOL? Vet ni ens om att Kopparbergs kex,Oscaria hade verksamhet här och bryggeriet har det i dag och sen finns Operan på skäret. inkompetens från Er! Vilka enorma ytor med grus finns här? Det heter slagghögar!Dessa är delvis övervuxna av träd odyl. Betong? Det är inte mer betong här än i Nora, Såg ni trähusen här? Asfalt finns knappt här, mest grusvägar snart nog. Kopparbergs marknad är den fjärde största i landet, med långt över hundra tusen besökare liite mer än vad Ni skriver några tusen..
12:56 9/9 - 2015
Namn:
Björn
Kommentar:
Har ni helt glömt bort Umeå?Staden som så gärna vill men inte kan. Och med de fulaste omgivningarna i lanet.
12:32 9/9 - 2015
Namn:
Linnea
Kommentar:
Vilken oerhört omogen, gnällig och bitter sida. Märks att ni inte sett mycket av världen när ni tycker att Sverige är i förfall.
08:05 26/2 - 2015
Namn:
Anders
Kommentar:
Stoppa nassarna!
20:48 27/12 - 2014
Namn:
Sven-H
Kommentar:
Er idé är verligen kul, speciellt när man tittar på bilder från sin hemstad så upptäcker man snabbt att ni fångat de mest fula byggnaderna. På ett sätt är det lite tråkigt eftersom man då får en sämre bild av andra städer man inte känner till lika väl :)
07:33 25/7 - 2014
Namn:
Mats
Kommentar:
Verkligen trevliga bilder, men håller med föregående talare om en uppdaterad bildbank. Varför inte ta en tur till Arboga, en håla ni ännu inte dokumenterat.
MvH
19:01 5/2 - 2014
Namn:
Linus Alexandersson
Kommentar:
Tycker konceptet med denna hemsida är fantastisk!! :D
Skulle gärna se lite uppdaterade bilder och lite mer.
Riktigt bra jobbat!
Mvh / Linus
11:48 5/2 - 2014
Namn:
Eva
Kommentar:
Kan de i Tirana så kan vi. Låta oss måla om miljonprogrammets höghus.
http://www.ted.com/talks/edi_rama_take_back_your_city_with_paint.html
10:58 27/12 - 2013
Namn:
egon schramm
Hemsida:
Kommentar:
Har en hel del foto hur man inte längre bryr sig om underhåll i Halmstad om ni intresserad skriv så kan jag skicka till er
09:11 24/9 - 2013
Namn:
Sebastian Flodström
Kommentar:
Jag förstår mig inte på vad ni vill åstadkomma med denna sida. Jaha, Folkets hus i Köping är inte så snyggt, det finns ett radhus i Söderhamn där någon inte skött trädgården, en affär i Gävle säljer saker för 10kr med ganska fula skyltar i fönstret, någon har klottrat på en vägg i Örebro. Vad är grejen? Måste allting se ut som Stockholms innerstad för att inte vara ett folkhem i förfall? Även om det kanske inte är er avsikt så för jag starkt känslan av landsbygdsförakt när jag är inne på sidan. Verkligheten ser ut som på bildern men det är inget fel på det. Saker behöver inte se ut som i de centrala delarna av en storstad för att vara ok jag lovar! Jag är glad att komma från Söderhamn och tänker inte sluta vara det fast det finns en sida om "det Sanna Sverige" som tydligen tycker att det är något fel med ställen där allt inte ser perfekt ut.
12:47 9/8 - 2013
Namn:
mattias
Kommentar:
Hej! Vilken toppensida. Vi gillar den skarpt. Vårt projekt Sunkiga hak i Sverige är lite i samma stil.
11:25 9/8 - 2013
Namn:
Jascha
Kommentar:
You are some of the only people to have photos of Blå Bodarna - definitely one of my favourite parts of Stockholm from my brief visit here so far! I like your motives - keep publishing photos.
08:53 29/7 - 2013